Frequency Separation Retouching for første gang

Jeg har for første gang arbejdet med ” Frequency Separation Retouching” samt makeup i et og samme billede og resultatet er blevet ganske godt, er imponeret over det resultat Frequency Separation Retouching kan give til visse billeder.

Resultatet her er lagt oven på et tidligere billede af Anne Lysa som i forvejen var et godt billede at lægge ud med. I alt har retoucheringen vel taget omkring et par timer inklusiv makup. Makeup er lagt på i de valgte farver og hver lag er efterfølgende sat til ”Overlay” og ”Opacity” er justeret så det gav et naturligt udseende.

Har man lyst til at se hvordan det virker kan man finde en udmærket video på PHLearn’s youtube kanal http://www.youtube.com/watch?v=ldhG9fmgC7o

 

Klik for at se større billede.

Bjarne Bækgaard

 

 

 

Skriv et svar

*