Opgradering til Samsung SSD disk

Jeg har nu i knap en måned kørt med en SSD disk installeret i min redigeringsmaskine, og jeg må sige at det har øget hastigheden væsentligt i forhold til den gamle magnetiske harddisk.

Som man kan se på Microsofts Performance information så har SSD disken ramt loftet, og hvor meget den strækker sig ud over Microsofts loft på 7,9 vides ikke, men der er stor tilfredshed med ydelsen generelt og i forbindelse med billede redigering.

Jeg har ikke lavet yderligere test end den Microsoft stiller til rådighed og det er ej heller nødvendigt idet at der fra første øjeblik var mærkbar hastighedsforøgelse, og i tillæg til den forbedret ydelse har maskinen nu næsten igen støj hvilket føles lidt mærkeligt da man altid kunne følge med hvis der var noget som brugte flere resurser på maskinen end nødvendigt var.

Næste opgradering må være grafikkortet, jeg var ikke klar over at jeg kun havde 1Gb ram på kortet men det er af ældre dato og det kan forklare den ringe Aero ydelse.

Disken er en Samsung 840 EVO på 500Gb.

Før (disk data transfer rate 5,9) og efter SSD installation (rate 7,9)

2014-0816 Windows Experience test før SSD disk2014-0816 Windows Experience test efter SSD disk